Teljes körű
biztonsági szolgálat

Az EX-Vol Security biztonsági szolgáltatásaival komplex megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek, legyen szó őrzés-védelemről, biztonságtechnikáról, személyi védelemről. Mindig számíthat szolgáltatásaink hatékonyságára és szakszerűségére, amelyet az igényeihez igazodva és a hatályos előírásoknak megfelelően végzünk el. Ismerje meg biztonsági szolgáltatásainkat!

Biztonságvédelem felsőfokon

Rugalmas és innovatív cégként arra törekszünk minden egyes ügyfelünknél, hogy célzott, professzionális, személyre szabott és egyúttal költséghatékony biztonsági megoldásokat kínáljunk számukra, legyen szó egy kis- és középvállalatról, multiról, vagy magánszemélyről. Az ügyféligényekre kreatív, azonnali válaszokat nyújtunk, és nem jelent számunkra gondot, ha olyan ajánlatokkal keresnek meg minket, amelyek akár különleges eszközöket, akár új megközelítést igényelnek.

Ismerje meg biztonsági szolgáltatásainkat!

Rendezvénybiztosítás

Legyen szó kulturális rendezvényről, sportrendezvényről, kiállításról, vagy céges partyról, szakemberekből álló csapatunk rugalmas, személyre szabott megoldásokkal biztosítja, hogy az esemény gördülékenyen és zavartalanul bonyolódjon le. Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégünk komplex szolgáltatása kiterjed a rendezvénybiztosítási terv elkészítésétől kezdve az esemény teljes lezárásáig, akár magánrendezvényről, akár több száz fős, vagy több ezres rendezvényről van szó.

A rendezvények esetében szolgáltatásunk kitér a közönség, résztvevők beléptetésére, a nem kívánatos személyek, tárgyak bejutásának kiszűrésére éppúgy, mint a terület ellenőrzésére (bejáratok/kijáratok, vészkijáratok, VIP tér, backstage, színpad, stb), az elhelyezett, üzemeltetett vagyontárgyak, berendezések biztosítására, a rendezvényen résztvevők személy- és vagyonbiztonságának felügyeletére, a különleges személyek testőri biztosítására.

Az esemény zavartalan lebonyolítását egyedi feltételekkel, kedvező árakkal biztosítjuk.

További részletek

Objektumvédelem

Először is érdemes kitérni arra, mi sorolható az objektumvédelem kategóriába. Igen kiterjedten értelmezhetjük és alkalmazhatjuk, hiszen ide tartoznak például az irodaházak, a bevásárlóközpontok, az ipari létesítmények, üzemek, gyárak, telephelyek, vagy akár a színházak, múzeumok, konferenciatermek, sportlétesítmények.

Cégünk ellátja az adott objektum kültéri, illetve beltéri védelmét, személyi és tárgyvédelmét, élőerős biztosítással, vagy biztonságtechnikai-távfelügyeleti rendszerekkel, illetve ezek kombinációjával. Az objektumvédelem számos feladatot jelenthet, így például a ki- és beléptetés biztosítását, teher- és személygépjárművek ellenőrzését, lopások, jogsértő cselekedetek megakadályozását, biztonsági eszközök üzemeltetését, külső és belső járőrtevékenység nyújtását, portaszolgálat biztosítását.

Élőerős őrzés keretén belül biztonsági cégünk folyamatosan jelen van a védett területen.

További részletek

Személyvédelem

A személyvédelem a testőri munkát takarja, az adott személy testi épségének védelmét, tevékenységének zavartalan biztosítását, amely már hétköznapinak számít az üzleti életben. A személyvédelem történhet napi 24 órában folyamatosan, vagy időszakosan, meghatározott események, helyszínek esetében.

Cégünk magasan képzett testőrei az ügyfél igényeihez igazodva biztosíthatják a folyamatos személyőrzést, kíséretet, vagy meghatározott eseményhez, programhoz, utazáshoz kapcsolódva részidősen nyújthatnak személybiztosítást. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk az ügyfél lakóhelye, munkahelye biztosítását.

Mivel személyes védelemről van szó, fontos, hogy az ügyfél számára a legmegfelelőbb személyt találjuk meg, hiszen ebben az esetben a bizalom kiemelt fontosságú. Alapvető számunkra, hogy testőreink jártasak legyenek a küzdősportokban, megfelelő testi erőnléttel rendelkezzenek, hogy feladatukat maradéktalanul elláthassák.

Az ügyfél igényeinek megfelelően a személyvédelmi szolgáltatásunk lehet “látható”, azaz demonstratív jellegű, illetve “álcázott”, azaz testőreink például sofőrként, vagy titkárként jelennek meg.

További részletek

Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai szolgáltatás során olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek biztosítják az értékvédelmet, az ott tartózkodók épségét, egyéni igényekre szabva. Cégünk a társasházi lakások, családi házak biztonsági rendszereinek teljes körű tervezését, kivitelezését, karbantartását éppúgy vállalja, mint nagyvállalatok, ipari objektumok komplex vagyonvédelmi rendszerének kiépítését.

A technikai rendszerek között szerepelnek a behatolásjelző rendszerek, amely lehet például üvegtörés érzékelő, mozgásérzékelő. A cél minden esetben, hogy az illetéktelen behatolásról, vagy behatolási kísérletről az adott távfelügyeleti központ értesüljön.

A zártláncú videómegfigyelő rendszer (CCTV rendszer) a cselekményeket egyúttal rögzíti is, amelyet bevásárlóközpontban, üzletekben éppúgy hatékonyan lehet alkalmazni, mint kulturális egységekben, gyártóüzemekben.

Olyan beléptető rendszereket biztosítunk, amely hatékony a személy- és gépjármű-forgalom ellenőrzésére, parkolórendszerek üzemeltetésére.
Az általunk telepített eszközökre garanciát vállalunk. A telepítést követően sem hagyjuk magukra az ügyfeleinket: bármilyen probléma, tanács esetén továbbra is állunk rendelkezésére.

További részletek

Miért az EX-Vol biztonsági céget érdemes választani?

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk
Személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára
Képzett, szakmailag elkötelezett szakember csapattal állunk rendelkezésére
Akkreditált társaságként az összes szükséges előírásnak megfelelünk
Arra törekszünk, hogy minden körülmények között megtaláljuk a legjobb, legköltséghatékonyabb megoldást az ügyfelünk számára
Folyamatos kapcsolattartásra törekszünk az ügyféllel
Rugalmasak vagyunk

Referenciáink - Ügyfelek, akik már minket választottak

JOME Kft. - Poly-One Hungary Kft. - IBIS Hotelek - Opel Duna Autókereskedés - Sziget Fesztivál - Balaton Sound - Volt fesztivál - Siófok Plázs

0+

biztosított rendezvény

0+

biztosított helyszín

0+

év tapasztalat

0+

szakember

Szeretne többet megtudni rólunk,
vagy szolgáltatásainkról?